Försäljning av Castagnari durspel

Vill du köpa nytt durspel till bra pris och få riktigt bra och personlig service? Då ska du kontakta oss. Att köpa ett durspel idag är en ganska stor investering, och då är det viktigt att man känner sig trygg. Vi ger dig trygghet i ditt Castagnari-köp.

Vi har kontakt med Castagnari-fabriken i Italien och fungerar som återförsäljare för deras fantastiska durspel. Vi har sålt Castagnari ett par år nu och har många nöjda kunder i både Sverige, Norge och Danmark.

Castagnari-spelen är både oerhört vackra och välljudande. Vissa spel har vi hemma, annars tar vi hem det du vill ha. Vi hjälper dej att beställa den stämning du vill ha, t.ex. om du föredrar ett rakstämt spel eller ett som har mer eller mindre swing i stämningen. Det går ofta att beställa olika stämningar för en och samma modell av spel.

Kontakta pelle@durspel.com eller ring Pelle 070-852 01 01 alternativt Håkan 070-38 39 270 för mer information, priser m.m. Om du vill läsa mer om spelen kan du gå in på www.castagnari.com .

 

Här är dom mest populära modellerna

  LILLY - Litet, charmigt enkörigt spel. Populärt även som A/D eftersom det passar bra att spela i lag med fioler och nyckelharpor.

Demo av Castagnari Lilly-spel http://www.youtube.com/watch?v=fxmd2dLuMXk

 

ROMA - Trekörigt spel. Populärt!

 

TOMMY - Trekörigt spel med register. Litet, kompakt, tätt, svarar exakt på bälgvändningarna! Otroligt mycket ljud i förhållande till storleken.

Demo av Castagnari Tommy-spel http://www.youtube.com/watch?v=uUMWfa5pkIg

 

MONTMARTRE - Lite större spel med mäktigt ljud med stora variationsmöjligheter. Fyrkörigt med sju register! Mycket populärt i Norge.

 

Här nedan är några bilder som vi tagit av spel vi har eller har haft hemma. Klicka på bilden för förstoring.

Ovan: Lilly-spel med monterade axelremmar (remmar ingår alltid i priset). Det i mitten är träslag valnöt, dom andra två är i träslag körsbär.

Ovan: Trilly-spel med monterade axelremmar. Träslaget är Paduk.

Ovan: Roma med monterade axelremmar. Träslag körsbär.

Ovan: Hård väska enligt bilderna ovan medföljer när du beställer spel av oss.